Alessandra Ambrosio láthatóan élvezi kisfia társaságát

modell Alessandra Ambrosio család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alessandra Ambrosio szupermodell a kifutók világa után egy teljesen más világba csöppent: jelenleg egyetlen dolog fontos számára, méghozzá újszülött babája.

A szépség három hónapja adott életet kisfiának, Noah-nak, és a mai napig nem tud betelni a pici fiúval. A brazil szépséget és férjét, Jamie Mazurt a napokban Malibun kapták lencsevégre, amint egy parkban ücsörögve édesen babusgatták a picit. A róluk készült bájos képeket itt nézheted meg. Az édesanya láthatóan nagyon jól érezte magát, és igazán élvezte a családja jelenlétét. Ez nem is csoda, hiszen a partik és a fotózások után egészen más világ az, ahol a kisbabájával lehet.

AFP
AFP

Nem sokkal később a szépség lányával, a tündéri, Alessandrára a megszólalásig hasonlító Anjával és édesanyjával töltött el néhány órát. A modell három hónappal a szülés után mesésen néz ki, alakja vékony, tónusos - emellett pedig mindig nagyon trendi a csinos anyuka. Így is kell ezt csinálni!

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.