Horror Ausztriában: szétfúrták Schobert Norbi fogait!

Rubint Réka fogorvos Ausztria Schobert Norbert sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy fába vágta a fejszéjét Schobert Norbi! A fitneszguru külföldre utazott, hogy rendbe hozassa a fogait.

Ausztriában, egy magánklinikán teteti rendbe a fogsorát Schobert Norbi és Rubint Réka. A fitneszguru minderről maga számolt be büszkén.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Réka elvitt Geinbergbe, egy meghívás által az összes fogunk rendbe hozatjuk. Ma nekem eddig 3 órát csiszolták, most jön 3 óra töméscsere. Tök kész vagyok, de nagyon profik és a jó fog kulcsa az egészségnek" - mondja Norbi, akit máris sokan féltenek, mondván híres osztrák magánklinika ide vagy oda, nem biztos, hogy jót tesz egyszerre három órát fúrni a páciens fogát.

Norbit kritizálják azért is, hogy miért jár magánkórházakba, de azt csak kevesen tudják, hogy a fitneszguru egyszer nagyon pórul járt az állami kórházakban. Két állami kórházból is elküldték nagybeteg feleségét, akinek a tüdőgyulladását végül kétmillió forintért kellett meggyógyítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.