A nőket vetkőztetik, a férfiakat takargatják a londoni olimpián

fashion week felsőtest olimpia röplabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs igazság a Földön. Míg a nők falatnyi bikiniben strandröplabdáznak az olimpián, a férfiak térdig érő nadrágban és pólóban izzadnak.

A férfiak mindig jobban járnak az olimpiai közvetítésekkel. Mi nők csak az úszás és a vízilabda alatt csorgathatjuk a nyálunkat a jobbnál jobb testű férfiak látványa miatt. Pedig a strandröpladba-csapatok telis-tele vannak szépen kidolgozott, izmos testű versenyzőkkel. Őket viszont gondosan takargatják.

AFP
AFP

Ez nem nekünk jutott eszünkbe először - April Ross és Denise Jones női röplabdások évek óta azon vitatkoznak az illetékesekkel, hogy tegyék eladhatóbbá és népszerűbbé a sportot. Arra jutottak, hogy a férfiakra szűk rövidnadrágot adnak, a pólót pedig leveszik róluk. Persze a kérések süket fülekre találtak, a férfinézők ugyanis nem akarják a pucér férfi felsőtesteket bámulni - ez csak nekünk, nőknek okozna nagy örömöt. Úgy tűnik, sajnos ez sosem válik valóra, 2012-ben Londonban legalábbis még biztosan nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.