fashion week ruha Beyoncé Lady Gaga Jessica Biel Fergie sztár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába nézett ki káprázatosan az immár férjezett Jessica Biel Az emlékmás című film premierjén, a hófehér ruhácskát nem nevezhetjük kifejezetten felhasználóbarát darabnak. Nem ő volt az egyetlen, akin az elmúlt években kifogott a ruha. Fotókon megmutatjuk azokat a sztárokat, akiknek mozgását korlátozta egy-egy darab.

A tökéletes ruhát keresed? Hétről hétre új akcióval vár a Lifefashion.hu!



Beyoncé

Jessica Bielről már esett szó: a színésznő ruhája túl szűknek bizonyult ahhoz, hogy lépcsőt másszon benne, ezért ketten is segítették, hogy végrehajtsa ezt a teljesen hétköznapi műveletet. Hasonló helyzetbe került jó egy évvel ezelőtt Beyoncé, aki egy szűkre szabott estélyibe passzírozta magát egy divatgálára. A ruha annyira szűk volt, hogy lépcsőt mászni ő is csak segítséggel tudott. Néhány fotón pedig pont úgy nézett ki, mint aki álló helyzetből is egyszerűen felborul, mint egy kuglibábu.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Patricia Arquette

Ha már a ruhába passzírozásról volt szó, nem maradhat ki a sorból Christina Aguilera, aki a legutóbbi képeken ugyan nagyon csinos, de láttuk már igazi töltött galambként is. A ruhába passzírozás kifejezés még újabb értelmet nyer abban a pillanatban, amikor Patricia Arquette 2009-es öltözékére pillantunk. Úgy tudjuk, az eseményen semmi baj nem történt, pedig ebben a ruhában nehéz lehetett levegőt venni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian

A fekete hajú, gömbölyű idomokkal megáldott szépségtől megszokhattuk, hogy extra nőies idomait kidomborító ruhákban mutatkozik. A képen látható ruha első pillantásra nem is tűnik annyira "veszélyesnek", de fényképek bizonyítják, hogy hajolni bizony nem lehet bennük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fergie

Hogy a hajolgatásnak - vagy bármilyen mozdulatnak - vagy a levegővételnek milyen hatása lehet az öltözékre, arra bizonyíték Fergie igencsak szűk ruhácskája. A látvány már elölről sem túl bizalomgerjesztő, buggyan a hús mindenhol, ahol nem kellene. Hátulról pedig kész meglepetés: a lecsúszott vagy fel nem húzott cipzár bizonyítja: elkelt volna a nagyobb méret.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lady Gaga

Az énekesnő a klasszikus példa, ha a mozgást korlátozó cipőket keressük, ugyanis nem egyszer és nem kétszer kapták lencsevégre úgy, hogy támaszkodnia kellett vagy ölben vitték tovább. Egy alkalommal pedig akkorát bucskázott a heathrow-i repülőtéren, hogy azt elmesélni sem lehet, csak megmutatni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.