Végleg vége! Az Alkonyat sztárja búcsút vett Kristen Stewarttal közös luxusotthonától

Robert Pattinson ház Kristen Stewart ingatlan költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat sztárja úgy döntött, eladja azt a Los Angeles-i luxusvillát, ahol Kristen Stewarttal éltek együtt. A színész azért válik meg a közel 6,3 millió dollár értékű otthontól, mert elmondása szerint túl sok benne az emlék.

A 26 éves sztár tavaly szeptemberben vásárolta az ingatlant, de Kristennel való szakításukat követően inkább az eladás mellett döntött. A 6,3 millió dolláros ház korábban a Vészhelyzet című sorozat Carter doktorának, Noah Wylie-nak a tulajdona volt. A házhoz hatalmas földterület, egy 150 fős vetítőterem és csodálatos kertek tartoznak.

AFP
AFP

Amikor kiderült, hogy Kristennek viszonya van a Hófehér és a vadász című produkció rendezőjével, Rupert Sandersszal, Robert azonnal elköltözött a közös fészekből. Ezt követően két hétig nem is lépett a nyilvánosság elé, barátjánál, Reese Witherspoonnál húzta meg magát. Robert és Kristen azóta újra szóba állnak egymással. A színész már készen áll arra is, hogy szemtől szemben beszéljen csalfa kedvesével, akivel három évig voltak együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.