frizura szépség rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hollywoodi színésznő legyen olyan, mint egy díva - gondolják sokan. De tegyük a kezünket a szívünkre: hányszor lepett meg bennünket a frizurájával Angelina Jolie vagy Megan Fox? Ugye, hogy egyszer sem!

A klasszikus, hosszú fürtök valószínűleg sosem mennek ki a divatból, viselőik biztosra mennek. Éppen ezért találjuk nagyon üdítőnek, amikor egy-egy híresség elszánja magát, és egy merész, rövid, mégis nőies frizurát vágat magának.

Emma Watson azt nyilatkozta, hogy sokkal jobban érzi magát a bőrében, sokkal magabiztosabb, mióta levágatta a haját. Miley Cyrusnak is az új, rövid frizurája segített, hogy igazán magára találjon. A férfiak többsége biztos nem ért egyet velünk, de mi szeretjük a rövid hajat, mert igenis szexi. És hogy ezt bebizonyítsuk, összegyűjtöttünk 8 sztárt, aki meg mert válni hosszú hajától.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre, és nézz meg 8 igazán szexi rövid hajú sztárt galériánkban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.