Paródiába illő szettek a vörös szőnyegen - Heti szépségmustra

modell Kylie Minogue mustra smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten ismét bebizonyosodott, hogy sztárjaink sem tévedhetetlenek. Ők is hajlamosak súlyosabbnál súlyosabb hibákat véteni, különösen ha a divatról van szó. Örök kedvenceink, Kylie Minogue és a füstös smink is terítékre került, továbbá elleshettünk néhány tippet a hírességektől, hogyan tudnánk kicsit feldobni klasszikus ruhadarabjainkat.

Paródiába illő szettek

Borzasztó összeállításban mutatkozott a Gyilkos elmék sorozatának meglehetősen különc sztárja, Kirsten Vangsness. Mi tagadás, egy G. I. Jane paródiához maga lenne a főnyeremény Kirsten ebben az outfitben, na de a vörös szőnyegen?! A sztár egy ultraminiruhát kombinált egy terepmintás míderrel, ha pedig ez nem lett volna elég, ott voltak még a kikandikáló melltartópántok és a lila boleró. A hölgy ráadásul egy 'rendkívül szexi' pózzal koronázza meg a szerencsétlen összeállítást. A mindig bohém színésznő ez alkalommal túllőtt a célon. Nem különben az ismert stylist, Michelle Harper, aki úgy fest, indulás előtt az Adams Familyvel múlatta idejét. Még szerencse, hogy nem Flintstonesékra esett a választása...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ez füstöl

Kylie Minogue igencsak dögösre vette a figurát. A héten a sötét romantika jegyében letisztult, mégis csábító sminkkel, füstös szemekkel hódított. Finom csillámok a szemhéjakon, vékony tusvonal a pillák tövénél, fekete szemceruza pedig a vízvonalnál. Rózsás ajkak, leheletnyi arcpír, ám annál több arcfény. Az énekesnő csodásabban néz ki, mint valaha. Bár a modell, Jessica White is rajongója a füstös sminknek, a legutóbbi mázolmánya felettébb ízléstelenre sikerült. Harsány smink, szembeötlő aszimmetriával, csillogó arcbőr, tág pórusok, a "csomagolásról" nem is beszélve. A végeredmény kimondottan kiábrándító.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sikk az egyszerű

Nem hivalkodóak, mégis ultranőiesek: Olivia Wilde és Christy Turlington "csak" sikkesen egyszerűek. A színésznő klasszikus vonalvezetésű öltözéke magával ragadó. Derékban húzott, V-kivágású kisfeketéjét finom kiegészítőkkel tette tökéletessé. A fekete szín mellett az arany dominált, táskáján, övén és ékszerein is ez köszönt vissza. Az ismert modell, Christy Turlington is a nemes egyszerűség mellett tette le a voksát. Natúr smink, természetes frizura. Elegáns nadrágkosztüm, hozzá hófehér ing, valamint apró strasszokkal díszített retikül. Nem is beszélve csodás magas sarkújáról. A választás remek, az összhatás pedig hibátlan.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.