Ahogy a Life.hu korábban már beszámolt róla, úton van a szépséges énekesnő, Shakira és a Barcelona sztárjának, Gerard Piqué-nek az első gyermeke.

A kismama a német RTL-nek árulta el gyermeke nemét, így már nem titok, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Shakira azt is hozzátette, Piqué a legjobb dolog a világon, ami valaha történt vele.

Forrás: AFP

A sztármama elmondta, ha a kicsi megszületik, magával fogja vinni jótékonysági útjaira, méghozzá azért, hogy a gyerek lássa: képes megváltoztatni a világot. A büszke apuka pedig azonnal egy pár focicipőt vásárolt, amint megtudta a hírt. 

Újabb sztárbaba érkezik - Shakira terheshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-gyermeket-varnak.html Gyerekekkel barátkozott Shakirahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120413-kolykokkel-bandazott-shakira.html Shakira esete az oroszlánfókávalhttp://www.life.hu/life/galeria/20120215-shakira-esete-az-oroszlanfokaval.html Szinte felismerhetetlen az énekesnő! Shakira levágatta emblematikus tincseithttp://www.life.hu/szepulj/20111209-shakira-uj-frizuraja-levagatta-hosszu-hajat-a-kolumbiai-enekesno.html Csillagot kapott Shakirahttp://www.life.hu/legykepben/20111109-csillagot-kapott-shakira.html Shakira elfeledkezett magáról - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111014-shakira-elfeledkezett-magarol-heti-beautymustra.html Shakira átnyergelt a focirahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110802-shakira-atnyergelt-a-focira.html Shakira a koncertjén izgatta szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-shakira-a-szinpadon-hastancaval-izgatta-focista-szerelmet-gerard-piquet.html