fashion week férfi pasi ősz Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divat szó hallatán a legtöbb ember automatikusan a nőkre gondol, pedig nincs is annál nagyobb tévhit, hogy csak a lányok divatmániások. A fiúk többsége ugyanúgy igyekszik kellő figyelmet fordítani a megjelenésére. A Lifefashion.hu ezen a héten a divatkedvelő fiúk számára gyűjtötte össze az ősz top 3 ruhadarabját.

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, de igaz: egyre többen vannak azok a férfiak, akik ugyanolyan boldogan járják a ruhaüzleteket, mint bármelyik nő. Néha viszont nekik is elkél egy-két jó tanács az öltözködéssel kapcsolatban, elvégre senki sem születik divatszakértőnek - kivéve talán Karl Lagerfeldet. A Lifefashion.hu összegyűjtötte az idei ősz slágerdarabjait, amelyek egyetlen trendi férfi szekrényéből sem hiányozhatnak.

Kötött pulóver és kardigán

A vastag kötött pulóverek és kardigánok sosem mennek ki a divatból, hiszen a réteges öltözködés alapvető kellékei. A fiúknak már csak azért is érdemes beruházniuk egy puha kötött felsőre, hogy a hűvös idő beköszöntével bármikor párjuk vállára teríthessék, ha a lány fázni kezdene. Emellett a kötött pulóver laza eleganciát sugároz - egy színes inggel párosítva tökéletes választás!


1. Pull & Bear - 12.995 forint, 2. H&M - 19.990 forint, 3. Pull & Bear - 14.995 forint

Chino nadrág

A chino nem más, mint a milliónyi színben kapható vászonnadrág. A farmerral ellentétben a chino egyszerre divatos és elegáns viselet, ami ugyanolyan jól néz ki egy trendi inggel vagy egy szolid pólóval társítva is. A bevállalós fiúk bátran válasszanak bordó, zöld, sárga vagy világoskék chinót, a visszafogottabb stílus képviselői pedig nem hibázhatnak a barna és a bézs különböző árnyalataival.


1. Zara - 9.595 forint, 2. H&M - 5.990 forint, 3. Pull & Bear - 9.995 forint

Military minta

Bár azt hittük, a kilencvenes években végleg búcsút intettünk a katonamintás ruháknak, a divattervezők idén ősszel keresztülhúzták a számításainkat. Egyre több boltban találkozhatunk ugyanis az anno óriási népszerűségnek örvendő khaki színű mintázattal. Itt az ideje, hogy a fiúk elkezdjék visszacsempészni a reneszánszát élő military mintát a ruhatárukba - nem árt azonban a mértékletesség! A tetőtől talpig érő terepminta csakis a szolgálatot teljesítő katonáknak megengedett viselet. Egy-egy military cipő, kendő, póló vagy mellény viszont garantáltan megfűszerezi a legátlagosabb szetteket is.


1. Zara - 22.995 forint, 2. Zara - 7.595 forint, 3. Zara - 13.995 forint


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.