Brad Pitt mindenkit elvarázsol - Még a hangja is irtó szexis az új reklámfilmjében!

Brad Pitt parfüm színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman és Audrey Tautou színésznők után a Chanel No.5 reklámarca nem más lett, mint Brad Pitt.

A Life.hu már májusban írt arról, hogy a szívtipró a Chanelnál debütál szépségápolási termék arcaként. Nagyon jól tette, a Chanel legnépszerűbb parfümje ugyanis tökéletesen illik a színészhez. A reklámfilm mesterien egyszerű, a háttér is jelentéktelen - abszolút Brad áll a fókuszban. Ő is hétköznapi nadrágot és inget visel, hosszú haja nincs belőve, és őszülő szakállát sem borotválta meg. A klip egyszerű, mégis csodás, Mr. Pitt hangja pedig olyan bársonyos, hogy a filmet többször egymás után végig kell néznünk és hallgatnunk. Angelina Jolie-ra pedig féltékenyek vagyunk, amiért neki minden nap megadatik, hogy Bradet hallhassa élőben.

Fotó:  Sam Taylor-Wood/Chanel
Fotó: Sam Taylor-Wood/Chanel

91 év óta egyébként Brad az első férfi, aki a parfümöt reklámozza. A Chanel midnenképp őt akarta, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a busás gázsi. Ezért a néhány másodpercért a színész állítólag 7 millió dollárt kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.