fashion week plasztikai beavatkozás Michelle Pfeiffer idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Pfeiffer színésznő 54 évesen is pompásan néz ki.

A sztár a napokban vett részt egy jótékonysági rendezvényen, és meg kell hagyni, remekül nézett ki. Az egykori Macskanő egy színes, pink flitteres miniruhát viselt, és pompásan festett. Ugyan nehéz elhinni, hogy túl az ötvenen a sztár még nem kérte plasztikai sebészek segítségét, de ha így is van, akkor remekül csinálja, és nem viszi túlzásba a műtéteket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michelle-nek az alakja is pompás, egészen biztosan sokat edz és odafigyel az étkezésére a bájos színésznő. A róla készült fotókat nézegetve pedig megállapíthatjuk, mi is így szeretnénk kinézni ötven felett.

Ezt takarja a profi smink - Sápad és lestrapált a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20121026-milla-jovoich-smink-nelkul.htmlDögős nőszemély lett a jellegtelen sztárbólhttp://www.life.hu/szepulj/20121024-nagyon-jol-nez-ki-winona-ryder-szineszno.htmlSzépségversenyt nyert Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20121025-katalin-hercegno-lett-anglia-legtermeszetesebb-szepsege.htmlHatalmas mellekkel büszkélkedhet Halle Berryhttp://www.life.hu/szepulj/20121027-halle-berry-szinesznonek-hatalmas-es-gyonyoru-mellei-vannak.htmlHanyag pasik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/szepulj/20121026-heti-szepsegmustra-a-james-bondfilm-premierjen-daniel-craig-szinesz-es.htmlMelanie Griffith: "Szörnyen nézek ki!"http://www.life.hu/szepulj/20121024-melanie-griffith-szornyen-nez-ki-a-plasztikai-mutetektol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.