nagymama karácsony advent anyuka barátnő ajándék olcsó család drága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz kedves és stílusos karácsonyi ajándékot találni nőnemű családtagjainknak, ha nem akarunk 5000 forintnál többet költeni. A Life.hu mégis megpróbálta a lehetetlent. Megmutatjuk, mit találtunk!

Nőknek ajándékot venni viszonylag könnyű, de ha van egy összeghatár, amit nem szeretnénk túllépni, akkor sokkal nehezebb. Öt (kor)csoportot alkottunk: a nyugdíjas nagymama, az édesanyánk, a húszas éveiben járó barátnő, a kamasz testvér és a kisgyerek unokahúg. Nekik kerestünk ajándékokat szigorúan 5000 forint alatt.

Tesónak



Ha egy tinédzser évei végében járó lánytestvérnek/rokonnak akarunk ajándékot venni, akkor egy fülhallgató jó választás lehet, hiszen ha nem az iPodján, akkor a telefonján hallgatja a legújabb slágereket. Ennek a felgyorsult generációnak szintén jó meglepetés a hazai designtermék, a Postbook is, ami egy speciális naplóforma.


1. Napló - Postbook, notesz 1990 forint, színes textilborító 600 forint, 2. Pizsama - WomenSecret 8995 forint,
3. Fülhallgató - Springfield 6995 forint, 4. Mamusz - F&F 2590 forint, 5. Asztali lámpa - Tilka 3990 forint

Anyunak



Az anyukáknak szóló ajándékokat két részre osztottuk: a kényeztető és a praktikus. Az elsőbe tartozik például a barna bőrkesztyű, míg a másodikba a sütireceptes Desszertőrült című könyv.


1. Arckrém - L'Oréal 2499 forint, 2. Bőrkesztyű - F&F 4500 forint, 3. Nyaklánc - Bershka 3595 forint,
4. Könyv - Desszertőrült 4667 forint, 5. Muffinformák - Ikea 995 forint/6 db,
6. Csipkés textiltáska - Mlamp 4100 forint

Nagyinak



A nagymama biztos nagyra értékel majd egy régi csipkéből készült párnát, de egy köntös is jól jöhet neki a fürdőben, otthon vagy éppen egy nyugdíjas társasutazáson. Ha pedig nem futja wellnessre, akkor egy aromaterápiás fürdősóval is lazíthat otthon a kádban.


1. Köntös - WomenSecret 10.995 forint, 2. Pléd - Ikea 3990 forint, 3. Párna - Mlamp 4990 forint,
4. Fürdősó - Bodyshop 4490 forint

Unokahúgnak



Kislányoknak, azaz mininőknek vásárolni a legjobb, hiszen annyi bájos és cuki termék kelleti magát. Vehetünk kitalálós versikés könyvet, és akkor annak anya és apa is örülni fog, kényeztethetjük ruhákkal, vagy vásárolhatunk neki egy babát is, amit garantáltan jó sokáig magával cipel majd mindenhova.


1. Könyv - Nyulász Péter miazmég 1790 forint, 2. Zokni - Kürti Andi 2000 forint, 3. Sapka - Zara 1995 forint,
4. Ruha - F&F 2090 forint, 5. Baba - Mamas and Papas 2990 forint, 6. Hótaposó - H&M 1990 forint

Barátnőnek



A legjobb barátnőnek a legegyszerűbb ajándékot venni, hiszen a vágyak sokszor közösek. Elég belegondolni, hogy mi mit szeretnénk, és azok közül biztosan akad egy olyan, aminek a legjobb barátnőnk is örül. Egy hosszabbítós szempillaspirál vagy egy utolsó divat szerint készült ruha tuti befutó, de egy medállal emlékeztethetjük arra is, hogy milyen fontos nekünk.


1. Medál - Soulglobes ár kérésre, 2. iPad tok - Springfield 3995 forint, 3. Szemillaspirál - Maybelline 2599 forint,
4. Ruha - H&M 3990 forint, 5. Táska - Karla 2990 forint

Tedd otthonosabbá a lakásod az ünnepekre! A legjobb tippek itt!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.