fehérnemű Kelly Brook modell szexi melltartó LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-színésznőt az egyik angol márka kérte fel, hogy szexis alsóneműkben mutassa meg csodaszép alakját.

Sosem könnyű kitalálni kedvese óhaját egy férfinak, most viszont az ő dolguk is könnyebb lesz talán:: Kelly Brook mesés csipkecsodákkal fokozza az ünnepi hangulatot az angol divatmárka modelljeként. A 33 éves modell-színésznő remekül fest a fotókon, amelyeken hol szexi fekete bodyban, hol pedig piros-fekete vagy éppen padlizsán-fekete csipkerátétes melltartókban és hozzáillő alsóneműkben mutatja meg dögös alakját.

www.newlook.com
www.newlook.com

Kattints a képre a többi szexi fotóért!

Kelly az angol Look magazinnak elárulta, elégedett a külsejével: "Szeretem a testem. Minél gömbölyűbb vagyok, annál boldogabbnak érzem magam. Azt hiszem, a legtöbb lány is így vélekedik magáról. Inkább eszem és legyenek melleim, fenekem és egy kis feleslegem, mint sovány legyek és boldogtalan lapos cicikkel és popsival. Szeretni kell magunkat, ennyi az egész."

Készítsd fel az otthonodat is az ünnepekre - Nézd meg a legjobb tippeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.