Obama 14 éves lánya valóságos divatikonná vált Amerikában

fashion week elegáns öltözködés stílus Obama kamaszlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malia Obama, az amerikai elnök 14 éves lánya a first ladytől, Michelle Obamától örökölte az önbizalmát, merész stílusérzékét és nem utolsósorban vonzó kinézetét. A fiatal lány a kamaszkori problémákat félretéve a magabiztosságtól és a könnyed eleganciától sugárzik a fotókon.

"Michelle Obama átadta a stafétabotot lányának" - írta Gregory Parkinson divattervező Malia Obama egyik nyilvános szereplése kapcsán, illetve Alexis Bryan Morgan, a Lucky magazin stílusigazgatója így nyilatkozott a USA Today cikkében: "Nem tudok megnevezni még egy nőt, akinek 14 éves korában ilyen kifejlett stílusérzéke lenne, akiben ilyen mértékű stíluspotenciál lenne. Maliában minden elem megtalálható, ami egy nagyszerű divatikonhoz szükséges."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az édesanyjához hasonlóan rendkívül magas, 180 centiméteres lányból a jelek szerint teljesen hiányzik a kamaszlányokra jellemző bizonytalanság, sőt karcsú alkatának és hosszú lábainak tudatában mindig a lehető legelőnyösebb, trendi ruhákat választja ki. "Malia stílusérzéke valóban rendkívüli. Egyszerre csinos és nőies, miközben egy kicsit klasszikus, de mégsem unalmas" - jegyezte meg az elnök lányának megjelenése kapcsán Gina Kelly, a Seventeen magazin divatigazgatója.

"Egyértelmű, hogy Malia tisztában van vele, mi áll jól neki, és azt is jól tudja, hogy egy-egy nyilvános esemény alkalmával több ezer szempár szegeződik rá. Malia stílusa ráadásul nagyon is egyedi, nem úgy néz ki, mintha az elnökválasztás éjszakáján valaki csak úgy ráadta volna azt a ruhát. Az elnök lánya rendszerint maga választja ki a kiegészítőket, általában hozzátesz egy kis pluszt a ruhájához" - mondta Alexis Bryan Morgan.

"Nem is kívánhatnék jobb gyerekeket magamnak. Tudom, hogy lassan felnő és egyre inkább magára vonja a férfiak tekintetét, de szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a lányomat fegyveres őrök védik" - nyilatkozta viccesen Barack Obama az ABC Newsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.