Hatalmasat nőtt az 51 éves színésznő, Heather Locklear lánya, amióta utoljára láttuk. Ava Elizabeth Sambora még csak 15 éves, de máris kész nő, aki nagyon hasonlít gyönyörű anyukájára.

Együtt jelent meg Los Angelesben anya és lánya, a Melrose Place egykori sztárja, Heather Locklear és Ava. A sztármama egy piros, gyermeke pedig egy fekete miniruhát viselt a vörös szőnyegen. Mind a ketten nagyon csinosak voltak, a fiatal lány pedig egyértelműen örökölte édesanyja szépségét.

Forrás: AFP

A gyönyörű, 15 éves lány édesapja Heather előző férje, Richie Sambora, a Bon Jovi együttes gitárosa. Híres szülei révén így egész biztosan nagy jövő áll előtte.

Megmutatta tündéri kislányát Drew Barrymorehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121212-drew-barrymore-megmutatta-tunderi-kislanyat-olivet.html Kincsvadászat indul! Babaruhák fillérekérthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121212-fix-aras-vasarlas-helyett-licitvadaszat-az-aukcios-oldalakon.html Twitteren mutogatja a színésznő terhességi tesztjéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121212-twitteren-kozolte-rajongoival-busy-phillips-hogy-ismet-gyereket-var.html Kiderült, mi lesz Katalin és Vilmos gyermekének nevehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121211-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-elso-kislanyanak-neve-diana-lesz.html Télálló kutyaház: Így védd a kutyád a hidegtől!http://www.life.hu/anyaskodj/20121211-telallo-kutyahazzal-vedd-a-kutyad-a-hidegtol.html