Twitteren mutogatja a színésznő terhességi tesztjét

anyaság színésznő terhesség sorozat közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született szinglik című vígjátéksorozat szereplője, Busy Phillips az egyik internetes közösségi oldalon tudatta rajongóival, hogy ismét teherbe esett. A színésznő egy fényképet töltött fel az internetre, melyen pozitív terhességi tesztje látható.

"Megerősíthetem a hírt, hogy Busy Phillips valóban második gyermekét várja" - nyilatkozta Carrie Byalick, az amerikai színésznő sajtófelelőse a Life & Style magazinnak. A 33 éves Busy és forgatókönyvíró férje, Marc Silverstein első gyereke, Birdie Leigh már négyéves, és alig várja, hogy megismerhesse kistestvérét.

Forrás: www.twitter.com
Forrás: www.twitter.com

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Busy eredetei neve Elizabeth Jean, de ráragadt ez a becenév, mivel barátai szerint soha nem tudott a fenekén maradni, mindig imádott nyüzsögni és tevékenykedni. "Nem könnyű a dolgozó anyák élete, mellesleg az anyák élete sem egyszerű, de ha még ezt megtetézzük a munkával, akkor az csak egy plusz feszültségforrás" - mondta Busy a Life & Style magazin újságírójának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Tölthetnék sokkal több időt is az edzőteremben, eljárhatnék kocogni, de nem szeretnék olyan anya lenni, aki saját magával foglalkozik a gyerekével töltött idő helyett. Gyakran mondogatom Birdie-nek, hogy szerencsés vagyok, amiért két munkám is van, amit szeretek. Az egyik a színészet, a másik pedig az anyaság, aminél semmi nem lehet fontosabb" - tette hozzá Busy, aki mellesleg Matilda Ledger, a néhány éve elhunyt Heath Ledger kislányának a keresztanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.