A francia modell és színésznő nemrég múlt 40 éves, lábai mégis pont olyan formásak, mint mikor még tizenéves popsztár volt. Vajon mi lehet a kétgyermekes anya titka?

Vanessa Paradis állítólag mindenhová gyalog jár és minden nap 45 percet tölt edzéssel, azonban nem szeret edzőterembe járni, inkább az otthonában végezhető gyakorlatokat részesíti előnyben. "Kedvelem a jógát és a pilatesedzéseket. Van néhány kazettám, és egyedül, az otthonomban, a tévé előtt szoktam tornázni" - mondta a színésznő a Daily Mailnek.  

Forrás: Northfoto

 

Vanessa Paradis alábbi láberősítő és formázó gyakorlata a színésznő szerint a láb valamennyi izmát alaposan átmozgatja: álljunk egyenesen, összezárt lábakkal, majd jobb lábunkkal végezzünk kitöréseket olyan módon, hogy jobb térdünket 90 fokos szögben hajlítsuk be, miközben ügyeljünk arra is, hogy hátsó támasztó, bal lábunk térdét is hajlítsuk be annyira, hogy épp csak ne érintse a talajt.  

Maradjunk ebben a pózban egy másodpercig, majd váltott lábbal ismételjük meg ugyanezt a gyakorlatot, hajlítsuk be magunk előtt derékszögben a bal térdünket, miközben hátul maradt jobb térdünk szinte érinti a földet. Végezzünk 8-12 kitörést, majd ismételjük meg újra az egész gyakorlatot.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!Liv Tyler darázsderekának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130118-liv-tyler-szineszno-darazsderekanak-titka-sem-tejtermeket-sem-szenhidratot-nem.html Fogyókúratipp: tedd le az autót!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130115-a-fogyokura-legkezenfekvobb-es-legegyszerubb-modja-ha-nem-autoval-megyunk.html Fitneszőrület: zumbázz széken!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130102-a-legujabb-fitneszorulet-zumba-tancos-edzesmodszer-szeken.html Formás combok szupermodell módrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121219-doutzen-kroes-modell-gyakorlatokat-mutat-be-melyektol-nagyon-formas-lehet.html Itt a bizonyíték: a sztárok is izzadnak!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121212-kowalsky-balazs-jogaorat-tartott-sztaroknak.html Kerek popsi szupermodell módrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121204-edzes-es-testmozgas-candice-swanepoel-modell-bemutatja-hogyan-lehet-feszes.html Árt a nőiességnek a túl sok izom?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121130-azert-nem-sportolnak-a-lanyok-mert-nem-akarnak-tul-izmosak.html Így nevelj olimpikont!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121105-igy-nevelj-olimpikont-a-sportantropometriai-vizsgalat-segit.html