Oscar-díj frizura színésznő Jennifer Lawrence hajfestés hajszín Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap az első Oscar-díját bezsebelő Jennifer Lawrence még mézszínű tincsekkel szorította keblére a szobrot, pár órával később pedig már démonfekete hajjal távozott a fodrásztól.

A színésznőt hétfőn Beverly Hillsben kapták lencsevégre, amikor épp elhagyta a fodrászszalont frissen festett hajával. A képeket az új frizuráról a Dailymailen nézheted meg! A 22 éves sztár haja szikrázott a napsütésben, csakúgy, mint a mosolya, ami egy átmulatott éjszaka után sem hervadt le az arcáról. Nem hiába, Oscart vitte haza hajnalban az ifjú tehetség!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az Oscar-gálán még mézszínű tincsekkel

Jennifer egy percre sem áll meg. Pár óra alvás után már azért rohant a fodrászhoz, mert Az éhezők viadalának forgatására készült. A szalonban állítólag mindenkivel nagyon kedves volt, és majd' kicsattant a boldogságtól. Még azt is elárulta a kíváncsi füleknek, hogy hamarosan indul Hawaiira, hogy elkezdjék a film forgatását, amiben ismét Katniss Everdeen bőrébe bújik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.