Katalin hercegnő egészen kivirult, amióta babát vár.

Vilmos herceg felesége mindig is nagyon csinos volt, és kismamaként is nagyon ad magára. A hercegi pár Svájcba utazott, ahol egy esküvőre voltak hivatalosak. Harry herceg is velük tartott, és a róluk készült fotókon is látszik, hogy mindannyian remekül érezték magukat. Az állapotos Katalin púderszínű szövetkabátot viselt fekete szőrmével és kalappal - pompásan festett ez alkalommal is!

Forrás: AFP

A sváci Alpokban tartott esküvőn igen hűvös volt, a fotókon jól látszik a korábbi hóesés nyoma. Katalin és Vilmos nemrég érkezett vissza karibi álomútjáról - vajon visszasírják a trópusi meleget? Ha kíváncsi vagy, milyen luxusszállodában pihent a hercegi pár, akkor kattints ide!

 

Ilyen luxusban él a Men in Black sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130227-a-men-in-black-sztarja-tomy-lee-jones-szinesz-piacra.html Anyu, mit csináltok? Szex kisgyermek melletthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130301-szex-kisgyermek-mellett-aki-benyithat-szex-kozben-majsai-laszlo-szakerto.html Vigyázz! Bajba kerülhetsz autóvásárláskorhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130228-dr-koltai-zsuzsanna-ugyved-szakerto-valaszol-autolopas-gepkocsivasarlas-olvasoi-kerdesekre.html Anya, szeress akkor is, ha rosszkedvű vagy!http://www.life.hu/anyaskodj/20130220-az-erzelmi-intelligencia-fejlodese-gyermekkorban-rossz-nevelesi-peldak-szuloktol.html Kisfia lesz a Barátok közt Kingájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130301-balogh-edina-a-baratok-kozt-kingaja-terhes-kisfiut-var.html