fashion week Black Eyed Peas ruha toll terhes énekesnő Fergie kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője mindig szerette a különleges ruhadarabokat, amikkel általában a rosszul öltözöttek listájára került.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Most sem volt ez másképp. Az énekesnő úgy nézett ki ebben a feltűnő boleróban, mint egy nagy madár. A különleges ruhadarabot egy ebédhez vette fel, amit a barátnőjével költött el, édeskettesben. Nem értjük a választását, egy ilyen alkalomra sokkal egyszerűbben és elegánsabban is felöltözhetett volna, hacsak nem gömbölyödő pocakjáról akarta elterelni a figyelmet.

Öltözz úgy, mint egy sztár: Michelle Williamshttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-oltozz-mint-egy-sztar-michelle-williams-divatosan-elegans-ballonkabatjaban.htmlÁtalakítunk! Stílust váltott anya és lányahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130305-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlKihalnak az állatok Beyoncé miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-beyoncet-kritizaljak-allatbor-taskai-es-cipoi-miatt.htmlTeljesen belilult Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20130305-miley-cyrus-a-fiatal-enekesszineszno-kisse-elbenazta-a-hajszokitest.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.