színésznő izom Jessica Chastain fenék mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-gálán a férfiak szeme Jessica Chastain tökéletes formájú fenekére szegeződött. A Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza című film sztárja egy interjúban elárulta, mivel tartja formában kerek popsiját.

"Sokat jógázom, és vegán vagyok, egyáltalán nem eszem húst. Ez sokat segít, így könnyen és nagyon gyorsan tudok lefogyni" - mondta a 35 éves színésznő, aki sokat sétáltatja kiskutyáját Manhattan parkjaiban. "Rendszeresen lejárok az edzőterembe, nem az fajta nő vagyok, aki az otthonában fogadja a privát jógaoktatókat" - folytatta Chastain.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A farizmok alapos megmozgatásához az egyik legjobb módszer, ha négykézlábra ereszkedünk, miközben ügyelünk rá, hogy karjaink vállszélességben legyenek. Egyik lábunkat egyenesítsük ki hátrafelé, és közben szorítsuk össze a fenekünket. Hátunkat tartsuk egyenesen és nézzünk lefelé, fejünk maradjon egyvonalban a hátunkkal.

Lélegezzünk mélyet, közben hátranyújtott lábunkat sarokkal felfelé emeljük fel magasra, és tartsuk ott egy másodpercig, majd lábunkat lassan engedjük vissza, de ne tegyük le a földre. Ismételjük meg a gyakorlatot 20-szor, majd másik lábunkkal is végezzük el ugyanezt a mozdulatsort, javasolja a szépséges színésznő.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.