Brutálisan kigyúrta magát Cameron Diaz

has szépség Cameron Diaz bicepsz filmbemutató izmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási bicepsze és ultralapos hasa lett Cameron Diaznak. A színésznő legújabb filmjében elképesztően kidolgozott testtel és izmokkal feszít. Szerintetek túlzásba vitte?

Muszklija lett Cameron Diaznak. A szőke világsztár legújabb filmjében, a Dől a Monéban villantotta meg izmait. A színésznő az egyik jelenetben melltartóra és bugyira vetkőzött, és megmutatta feszes, atletikus testét. A képekért kattintsatok ide. Szerkesztőségünkben heves vita alakult ki: nem tudtuk eldönteni, hogy túlzásba esett-e a gyúrással. Mit gondoltok?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Micsoda karizom! Cameron Diaz legújabb filmje bemutatóján

Azt, hogy nőies maradt-e Cameron, mindenki döntse el saját maga. Azt azért mindenképpen ki kell hangsúlyozni, hogy a színésznő már javában a 40-es éveit tapossa. Azért nem búsulnánk nagyon, ha így festenénk ennyi idősen...

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.