Mint egy kis hölgy - így fest most Beyoncé és Jay-Z kislánya. A gyönyörű Blue Ivy Carter pedig még csak januárban töltötte be első életévét.

Mekkorát nőtt Beyoncé kislánya! Az énekesnő és az egyéves Blue Ivy Carter együtt ebédeltek a minap, majd a csöppség elszundikált édesanyja karjában. A csajos napról készült képet itt megnézhetitek. A kislány nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben és simán kinéz 4 vagy 5 évesnek.  

Forrás: Instagram

Az énekesnő és férje, Jay Z, februárban mutatta meg először kislányát. A rapper állítólag nemrég csatlakozott az Instagram oldalhoz, és azt ígérte, hogy sok cuki fotót tölt majd fel feleségéről és kislányáról.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Izzik a levegő Beyoncé körülhttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-beyonce-az-enekesno-lett-a-hm-uj-arca.html Kihalnak az állatok Beyoncé miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-beyoncet-kritizaljak-allatbor-taskai-es-cipoi-miatt.html Megmutatta tündéri kislányát Beyoncé - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130217-megmutatta-blue-ivy-nevu-egyeves-kislanyat-es-veteleserol-is-beszelt.html Beyoncé ultradögös dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130213-beyonce-enekesno-egy-nagyon-szexis-es-dekoltalt-ruhaban-mutatta-meg.html Szexszel nyugtatja magát Beyoncéhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130203-beyonce-amerikai-enekesno-szexszel-nyugtatja-az-ideigeit.html