fashion week bizarr modell Katie Price póniló rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló - ez az első szó, ami eszünkbe jut, ha meglátjuk Katie Price-t. A modell a minap rózsaszín pónilónak öltözött. Erre nem lehet mit mondani...

Én kicsi pónim - Katie Price módra. A 3 gyerekes anyuka valamiért úgy döntött, sokkolja a világot egy elképesztően furcsa fotóval: egy pink póniló bőrébe bújt. A modell egy rózsaszín pólót, egy tütüt és egy magas sarkút kapott magára, lábai szőrösek és egy ló van a derekához csatolva. Erről a fotóról sokáig fogunk még beszélni.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A sztár ügyelt a részletekre: sminkje erős és persze rózsaszín, fején egy óriási paróka és apró fülek díszelegnek, és a lónak ugyanolyan cipellője van, mint Katie-nek. Azt, hogy meg tudott-e mozdulni ebben a szerelésben, nem tudni. Szerintetek mi vesz rá valakit, hogy így öltözzön fel?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.