Brad Pitt George Clooney Miranda Kerr baby generator gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jópofa alkalmazást indítottak Németországban: a Baby Generator nevű applikációt használva megnézheted, hogyan fog kinézni a gyereked. Ehhez csak a saját és az apuka fotóját kell feltölteni. Sőt, össze is boronálhatsz hírességeket: mi George Clooney-t és Miranda Kerrt hoztuk össze.

Kíváncsi vagy, hogy fiú- vagy lánygyermeked lenne helyesebb? Nos, már ez is megoldható. A Baby Generátor nevű alkalmazás segítségével megtudhatod, hogyan nézne ki az utódod. Ehhez csak egy jó minőségű képet kell feltölteni a szülőkről. Sőt, azt is meglesheted, hogyan festene a kicsi, ha mondjuk Brad Pitt lenne az apja.

Fotó:  Sam Taylor-Wood/Chanel
Fotó: Sam Taylor-Wood/Chanel

Brad Pitt

Vannak ugyanis a rendszerben előre feltöltött sztárfotók is. Mi George Clooney színész és Miranda Kerr szupermodell fotóival szórakoztunk el. Íme az eredmény. Mit szóltok a kislányukhoz?

Forrás: t-online.de
Forrás: t-online.de

Az apa, vagyis George Clooney, a közös csemete és az anya, Miranda Kerr

Jó játszadozást! Aztán majd meséljétek el, melyik hírességtől sikerült a legszebb gyerkőcöt összehozni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.