Sziasztok, Jónők! Minap a kedvenc turimban jártam a kedvenc farmeremben. Éppen a tavaszi pólókról, topokról, felsőkről forgattunk egy anyagot, amikor ismételten rá kellett döbbennem: a farmer a világ legzseniálisabb találmánya! Akármilyen felsőt tettem magam elé, azt láttam, hogy tökéletesen passzol a nadrágomhoz.

Az épp aktuális divat összes darabja, színe tökéletesen variálható a farmerral. Ráadásul nemcsak ruhákhoz illik, hanem alkalmakhoz is: ha úgy akarjuk, lehetünk benne sportosak, csinosak, lazák, vagányak, egy dögös magas sarkúval pedig szexisek is. Farmer FOREVER!

A forgatás során találtam pár izgalmas felsőt, gondoltam, lefotózom nektek. A fantasztikus fotókat ITT, a Jónő blogon megnézhetitek!

Forrás: Takács Nóra

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!Jónő blog: A sikkes mentahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130411-hogyan-legyek-jo-no-elindult-a-jo-no-blog-a.html Így készíts trendi kis sminktartót!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130411-hogyan-legyek-jo-no-sminktarto-keszitese-lepesrol-lepesre.html Angela Merkel számára nem létezik lehetetlenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130409-angela-merkel-az-elso-noi-kancellar.html Gertrude Stein, akinek minden szava kincset érthttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130402-takacs-nora-gertrude-stein-a-mecenas-elete.html