fashion week buli a nap cikke szórakozóhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érthetetlen, miért jár minden második fiatal lány talpig feketében bulizni. Vajon az összetartozás-érzés kell nekik, vagy félnek kitűnni a tömegből? Vigyázat, a Life.hu a sötét oldal megdöntésére készül!

Összemosódnak az esti fényben az éjszínű alakok. Ahogy az elszórt lámpák fényében elbillegnek a kellő alapozáson átesett tinilányok, furcsa érzés keríti hatalmába az embert. A hidegháború még mindig tart, csak most nemek és nem nemzetek állnak hadban egymással. A tökéletesre sminkelt, begöndörített hajú kadétok az éjszaka egyenruháját viselik: talpig feketében vadásszák le aznapi áldozatukat. A monokróm hatást csak csupasz lábuk és dekoltázsuk töri meg - nem rejtegetik a fegyvereket.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Az újoncok könnyen felismerhetők: fekete balerinában, sötétkék, majdnem fekete farmerben és fekete, kivágott felsőben érkeznek elsőként a frontra. Ellenőrzik, és belakják a terepet, mielőtt megérkeznek a magasabb rendfokozattal rendelkező csapattársaik. Ők már platformos fekete lakk magas sarkúban és testhez tapadó sötét miniruhában vonulnak be. Lazán magukhoz szorítják a csak erre az estére vásárolt clutch-ukat. Egyértelmű, ők az éjszakai királynői. Vagy mégsem? A fekete tömegből kiemelkedni egyszerre lehetetlen és rettentő könnyű vállalkozás. Tagadhatatlan, hogy a fekete rendkívül praktikus szín, könnyen kombinálható és a leöntött italfoltok nagy százaléka sem látszik meg rajta, ráadásul karcsúsít is. Ám viselésével te is pont ennyire olvadsz bele a körülötted lévő hatalmas emberáradatba, mint a pezsgő a frissen mosott pamutba. Egy izgalmas kiegészítő, a bátor színhasználat vizuálisan is jelzi, hogy más vagy, mint a többiek.

Ez lehet egy jól szabott pöttyös kabát, egy színes kézitáska vagy egy lenyűgöző nyaklánc. Nyúlj mélyebbre a buligardróbba, és dönts akár hétköznapinak tűnő szettek mellett. Jól mutat a diszkófényben a fehér ing-kőmosott farmer kombó, de figyelemfelkeltő a piros kis ruha-letisztult kiegészítő páros is.

Belvárosi partiarcoknak

Hétköznapokon is rendkívül nőiesen öltözködsz? Ha bulizni mész, vedd még elegánsabbra a figurát! Az alakformáló ruhához klasszikus darabokat válassz, így hangsúlyozhatod, hogy a minőségre és nem a mennyiségre törekszel!


1. Ballonkabát - Orsay 59,95 euró, 2. Ruha - H&M 2.645 forint
3. Szandál - Humanic, 4. Nyaklánc - Thomas Sabo 69 euró, 5. Clutch H&M 5.990 forint

Romkocsmázóknak

Az öltözködés neked elsősorban önkifejezés? Ne fogd vissza magad! Kombináld a szezon trenddarabjait vintage cuccokkal, így lesz tökéletes a megjelenésed! A színek és fazonok párosításával megnyerő képet alkothatsz magadról.


1. Blézer - Mango 9.995 forint, 2. Ruha - H&M 2.990 forint
3. Táska - Zara 6.995 forint, 4. Sál - Bershka 3.595 forint
5. Csizma - Pull & Bear 22.995 forint

Kiülős-beszélgetősöknek

Te mindenhol jól érzed magad, ahol nem kell konvenciókhoz igazodnod, és jelszavad: kényelem mindenek felett? A praktikus megoldások híveként nem kell lemondanod a bájos megjelenésről: válassz lágy alapdarabokat, hogy a megjelenésed romantikus legyen!


1. Farmer - Mango 9.995 forint, 2. Blúz - H&M 5.990 forint
3. Nyaklánc - Bershka 1. 995 forint. 4. Balerina - Zara 7.995 forint
5. Blézer - F&F 6.900 forint, 6. Táska Orsay 19,95 euró


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.