Black Eyed Peas Katalin hercegnő kisbaba szerenád család Vilmos herceg brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg Black Eyed Peas dalokat énekel a kisbabának. A pici állítólag imádja, ahogy apukája dudorászik neki. Jó fej apuka lesz!

Ezt nem hittük volna Vilmosról: Black Eyed Peas dalokat szokott énekelni leendő gyermekének. Állítólag a kicsi kedvence a "Let's Get It Started" című nóta. A herceg minden este szerenádot ad Katalin pocakjának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin és Vilmos

Egy bennfentes a Daily Star-nak elárulta, hogy Vilmos rendszeresen beszél a kicsihez, puszilgatja felesége hasát és altatókat énekel neki. Ezt várjuk el egy gondoskodó apukától, és úgy tűnik, Vilmos az lesz. A 30 éves királyi sarj és felesége, a bűbájos Katalin, akit a Vanity Fair a legszebb kismamának választott, júliusra várják első gyermeküket. Ahogy a Life.hu is megírta, a pici születése után a hercegnő visszaköltözik szüleihez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.