fashion week Takács Nóra öv Hogyan legyek jó nő? Jónő blog öltözködés szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régebben nem foglalkoztam különösebben az övekkel. Ha szükségem volt egyre, akkor felvettem, de nem mondhatnám, hogy az öltözékem dísze lett volna. Hiba volt. Mára rájöttem, hogy egy okosan megválasztott, klasszul megcsavart öv nem csupán rafináltan öltöztet, hanem divatos is, ráadásul oda irányítom vele a figyelmet, ahová akarom!

A másik nagy hiba, amit régen elkövettem, hogy nem foglalkoztam túlzottan az övkötéssel. Igazából fel sem merült bennem, hogy egy övet máshogy is meg lehet vagy szabad kötni, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Mostanában viszont igyekszem mindig újabb és újabb variációkat kitalálni, mert így lehet igazán egyedivé és izgalmassá varázsolni a ruháinkat.

Forrás: Takács Nóra
Forrás: Takács Nóra

Most mutatok 10 különféle kötési módot a kedvenceim közül, amit ITT, a Jónő blogomon egytől egyig kipróbálhatsz!

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!



Jónő blog: A fehér ingem nélkül sehová!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130514-jono-blog-a-feher-ingem-nelkul-sehova.htmlJónő blog: Dehát én szeretem a rózsaszínt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130430-jono-blog-dehat-en-szeretem-a-rozsaszint.htmlJónő blog: Love-inghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130426-hogyan-legyek-jo-no-blog-loveing-farmering-szoknyaval-nadraggal-rovidnadraggal.htmlJónő blog: Mindenem a farmerem!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130417-hogyan-legyek-jo-no-blog-mindenem-a-farmerem.htmlJónő blog: A sikkes mentahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130411-hogyan-legyek-jo-no-elindult-a-jo-no-blog-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.