Maszturbálással fogyott le egy japán férfi

diéta fogyás maszturbálás szex önkielégítés Japán LifeNight fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendszeres önkielégítésre esküszik egy japán férfi, aki ezzel a módszerrel két hónap alatt öt kilótól szabadult meg. Szakemberek mégsem ajánlják senkinek a maszturbációs diétát.

Mi is lehetne ennél kézenfekvőbb? Egy 28 éves japán férfi, Yuichi Ito állítja, a kalóriák bevitelének csökkentése mellett a rendszeres maszturbálásnak köszönheti kilenc kilós súlyvesztését. Ez azt jelentette, hogy egy nap akár 3-5 alkalommal is magához nyúlt (ha jobb napja volt, hétszer is sikerült neki), miközben odafigyelt az egészséges étkezésre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Ito állítása szerint a középiskolában baseballozott, ám amikor abbahagyta, felszaladt rá néhány pluszkiló. Egy idő után megelégelte, hogy alacsony termetéhez képest 75 kilót nyom, ezért úgy döntött, sajátos módszerrel szabadul meg a súlyfeleslegétől. Az étkezési szokásainak megváltoztatásán túl bevezette a rendszeres maszturbációt. Ito ugyanis az interneten olvasott a rendszeres szex ruhaméret-csökkentő hatásáról. Egy menet állítólag 200 méter futással ér fel. Barátnő híján pedig úgy vélte, magának okozott örömszerzéssel fog megszabadulni a pluszkilóktól. A szokatlan technika az orvosok figyelmét is felkeltette. Egy japán orvos szerint a túlzásba vitt maszturbálás nem hozható összefüggésbe a kalóriaégetéssel, miközben teljesen leszívja a szervezet energiáit. Ráadásul az emberi szervezet hormonszintjét is hátrányosan befolyásolhatja.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.