Színek és cipők nyár végére - Heti szépségmustra

fashion week Lily Collins Rosamund Pike Taylor Swift Tina Fey smink szépség Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok még mindig vacillálnak: behódoljanak-e a kócos frizura hóbortjának, vagy maradjanak a jól bevált "egyenesen a fodrásztól" stílusnál. Örömmel látjuk, hogy még mindig divat a füstös smink, de szerencsére már nem egyeduralkodó. Ez utóbbiak mellett a Life.hu heti szépségmustrájában bemutatjuk a következő szezon "kötelező" lábbelijét is.

Minden, ami áttetsző

A csipke még mindig hódít, de a kislányos stílus helyett sokkal népszerűbbek a már-már kombinészerű darabok. A burleszk királynője, Dita Von Teese tőle igen szokatlan módon csábos ruha helyett egy Gucci kezeslábast választott. A feketéről persze nem mert lemondani, de igazán üdítő lépés volt ez az alabástrombőrű szépségtől. Lily Collins is egy szexi csipkére voksolt: imádtuk ezt a rubinszínű kreációt. Phil Collins lánya stílusos volt, mint mindig, de a fejre tapadós hullámok helyett talán egy laza konttyal jobb lett volna az összkép.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Jolly Joker cipő őszre

Természetesen imádjuk a különleges lábbeliket, a mámorító színű tűsarkúkat, de minden nőnek kell egy olyan cipő, amit szinte bármilyen eseményre felvehet. A sztárok is beszereztek idén őszre egy fekete, hegyesorrú tűsarkút, biztos, ami biztos alapon. Rosamund Pike és Tina Fey is biztonsági játékosok, nem variálták túl a dolgot. Ez nem is volt baj, most pedig már mi is nagyon vágyunk egy ilyen praktikus darabra!

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Óvatosan a feketével!

Jó ideje nem lehet letaszítani a füstös sminket a trónjáról, de legalább ennyire imádják a nők az alsó szemhéjukat erősen, feketével kontúrozni. Korábban írtunk a legnagyobb sminkbakikról, és most ismét látszik: ami jól áll egy húszévesnek, azt ne viselje egy lassan ötvenéves. Remek példa erre Lily Collins, akin csodásan áll a fekete, füstös smink, míg kolléganőjét, a 48 éves Liz Hurley-t már öregítik az erős kontúrok.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Színek nyár végére

Az ősz közeledtével se mondj le a színes sminkekről, hiszen nincs is szebb egy jól eltalált rúzsnál vagy egy üdítő szemsminknél. Ziyi Zhang színésznő álomszép rúzsát imádjuk, csakúgy, mint Miracle Laurie zöldes árnyalatú szemsminkjét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kócos vagy jó kislányos?

Kíváncsian várjuk, hogy az őszi-téli szezonban is megmarad-e még a szélfútta frizurák és a laza kontyok sikere. Heidi Klum szerint igen - az ő kontya olyan, mintha otthon maga készítette volna, mégis dögös volt és kellően vagány. Vele szemben pedig ott van Taylor Swift, egy igazi, tökéletesre tépett, jó kislányosra szárított frizurával. Csini vagy unalmas? Döntsétek el ti!

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Van élet a kilógó szilikonpánt után ishttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130821-jono-blog-van-elet-a-kilogo-szilikonpant-utan-is.html6 természetes csodaszer pattanásos bőrrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130816-takacs-nora-szakertoi-level-termeszetes-modszerek-pattanasos-bor-kezelesere.html"Mostkeltemfel" copffal te leszel a legszexibbhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130808-laza-kontyok-copfok-fonott-hajak-es-szines-hajbavalok-a-nyar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.