Nagymamája receptje alapján sütötte meg a győztes zsemléket egy kislány, így saját édesanyját is megelőzte egy szakácsversenyen és a döntőbe is bejutott.

Hiába működteti saját szakácsiskoláját, hiába ténykedik főállású pékként, Katarina Willinghamet 7 éves lánya lekörözte egy rangos kenyérsütő versenyen. A Londonban megrendezett megmérettetésen anya és lánya egyaránt indult, ám közülük az általános iskolás Lola került ki győztesként.

Forrás: Northfoto

A kislány majdnem két órán át készítette a zsemlét, amelyet a szlovák nagymamájától megörökölt recept szerint gyúrt össze és sütött meg. Mrs.Willingham kicsit csalódott volt az eredménye miatt, ám annál büszkébb lányára, aki bekerült a döntőbe.

Főzés kánikulában? Így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20130725-kanikula-es-fozes-erre-kell-figyelni-konyhai-trukkok-fozeshez.html Pszichothrillert csinált a főzésből az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-erdohegyi-brigitta-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-pszichotrhrillernek-nevezte.html Így készül a nagymama házi baracklekvárja - Főzési tippek süteményreceptekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120706-igy-keszul-a-nagymama-hazi-baracklekvarja-fozesi-tippek-sutemenyreceptekkel.html Válik a sztárszakácshttp://www.life.hu/szeress/20130707-valik-nigella-lawson-a-vilaghiru-teveszakacs-es-ferje-charles-saatchi.html Elismerte a bántalmazást a híres szakács férjehttp://www.life.hu/legykepben/20130618-nigella-lawson-brit-szakacs-ferje-charles-saatchi-elismerte-hogy-bantalmazta.html