fotózás melltartó Cara Delevingne Georgia May Jagger Miranda Kerr LifeNight magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál szupermodell is helyet kapott az i-D magazin legmaradandóbb kacsintós arcai között.

Miranda Kerr is szerepel az i-D magazin legemlékezetesebb címlaplányai között. A modell, aki nemrég jelentette be válását, melltartója nem sokat hagy a képzeletre. A Chanel divatház logójával ellátott ruhaneműt mindössze néhány pánt és két korong alkotja.

Forrás: i-D magazine

Az i-D magazin 26 emlékezetes címlaplányának kacsintását gyúrta össze egyetlen videóba, akik között olyan szupermodellek is szerepelnek, mint a vadóc Cara Delevingne és Georgia May Jagger.

Maszkban jógázott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131015-miranda-kerr-ausztral-modell-arcmaszkban-jogazik-instagram-fotojan.htmlÚjrahasznosította egy magazin Miranda Kerrthttp://www.life.hu/legytrendi/20130802-miranda-kerr-szupermodell-harom-evvel-ezelotti-cimlapfotojat-hasznalta-fel-most.htmlDédnagypapa lesz Mick Jaggerhttp://www.life.hu/szorakozz/20131124-dednagypapa-lesz-mick-jagger.htmlSosem látott fotó került elő Mick Jaggerrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130801-fotokon-akkor-es-most-mick-jaggerrol-a-the-rolling-stones.htmlÚjabb szexi fotósorozat Irina Shayk szupermodellrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130918-ujabb-szexi-fotosorozat-irina-shayk-szupermodellrol-a-beach-bunny-furdoruha.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.