Így buliztak a világsztárok szilveszterkor

buli Miley Cyrus Alessandra Ambrosio szilveszter Paris Hilton Cara Delevingne Miranda Kerr kaley Cuoco Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar celebek egész visszafogottan búcsúztatták 2013-at, bezzeg a világsztárok! Paris Hilton prostinak öltözött az év utolsó napján, és Heidi Klum is odatette magát, már ami a szexi cuccokat illeti. E heti rendhagyó stílusmustránkban megmutatjuk, hogyan koccintottak az újévre a hírességek. 

Pezsgőzés neccben

Paris Hilton idén feketében koccintott Las Vegasban – az örökösnő fényes, áttetsző anyaggal bélelt ruhában és a szokásos, combfix hatású harisnyájában búcsúztatta az elmúlt egy évet. Miley Cyrus dolgozott az év utolsó napján, de most is ügyelt a részletekre: fényes aranynadrágot, hasvillantós topot és hófehér bundát viselt, így dalolta végig 2013 utolsó óráit.

Forrás: Northfoto

Heidi Klum is szokatlanul szexi volt szilveszterkor: a modell neccharisnyában és fekete parókában ünnepelt kedvesével. Rihanna pedig kebelbarátnőjével, Cara Delevingne-nyel bulizott, de magához képest egész visszafogottan öltözött fel a barbadosi szépség.

Forrás: Instagram/Heidi Klum, Rihanna

Így búcsúztak a modellek

A mindig bombacsinos Miranda Kerr úgy döntött, csupán lazulni fog az év utolsó napján. A sztármami a kisfiával vett részt egy helikopteres kiránduláson, majd shoppingoltak egyet New Yorkban. De sehol egy szűk farmer vagy miniruha: Miranda hosszú, kekizöld szoknyába, nyakig beöltözve sétálgatott kisfiával. Bezzeg a brazil szépség, Alessandra Ambrosio megadta a módját a szilveszterezésnek: először a tengerben mártóztatta meg bombatestét, majd a barátnőivel bulizott egy hatalmasat. A szingli Mirandára is ráfért volna valami ilyesmi...

Forrás: Northfoto, Instagram/Alessanda Ambroiso

Aki férjhez ment

Minden bizonnyal Kaley Cuoco színésznő volt a legboldogabb: a sztár ugyanis a napokban mondta ki a boldogító igent, méghozzá egy rózsaszín tüll ruhacsodában. Az esküvői ruhát Vera Wang tervezte. Nem Kaley az egyetlen egyébként, ami szakított a hagyományokkal: korábban Jessica Biel, Reese Witherspoon és Anne Hathaway is pinkben álltak oltár elé.

Forrás: Instagram/Ryan Sweething

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.