A szoba éke: készíts csodás tollas lámpát

lámpa Hogyan legyek jó nő? toll dekoráció lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is jobb, mint kipihenni az éves fáradalmakat és az ünnepeket januárban. Ilyenkor hétvégente azért két alvás és semmittevés között szeretek valamit bütykölni is, szóval csinosítgatom a lakást, kitalálok ezt -azt, amivel lefoglalom magam. Gondoltam, ez a remek alkalom elkészíteni a csodás tollas lámpát, amit már hetek óta szerettem volna.

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod, a műsorait pedig a LifeNetwork tévében megnézheted!

Tudtad? Elindult a Jónő blog,
ahol Nóra csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik!

Szuper iszapos arcmaszk az új évrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131230-hogyan-legyek-jo-no-iszapos-arcmaszk.htmlÍgy készíts ragyogó szilveszteri sminket!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131218-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-smink-szilveszterre.htmlCsomagolj kreatívan! Ajándék a hógömbbenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131203-hogyan-legyek-jo-no-kreativ-csomagolas-ajandek-a-hogombben.htmlÍgy lesz a teásdobozból gyönyörű ékszertartóhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131113-hogyan-legyek-jo-no-igy-lesz-a-teasdobozbol-gyonyoru-ekszertarto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.