Madonna arcát is tönkretette a botox

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Ralph Lauren botox Teri Hatcher Madonna Grammy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap a Született feleségek színésznőjének, Teri Hatchernek az agyonplasztikázott arca döbbentett meg minket, ám Madonna a Grammy-gálán még nála is meglepőbben nézett ki. És sajnos nem a szó jó értelmében...

Nyolcéves fia, David választotta Ralph Lauren-kollekcióban érkezett a gyakran maszkulin stílust képviselő Madonna, ám kifejezéstelen, szinte mimika nélküli arca a különös kreációról - a Grammy-gála többi ruháját itt nézheted meg - is elvonta a figyelmet.

Forrás: Northfoto

Ráadásul ahogy lenőtt tincseit elnézzük, a nagyszabású esemény előtt a fodrászhoz is beugorhatott volna egy hajfestésre.

Forrás: Northfotó

Bár a sétapálca akár valódi dizájnelem is lehetett volna, az énekesnő nem a puszta formalitás miatt szorongatta, ugyanis szüksége volt rá. Mint ahogyan megírtuk, néhány hete megsérült a lába, és úgy tűnik, még mindig nem jött rendbe.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Mankóval jár Madonnahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140117-madonna-enekesno-labat-kikezdtek-a-magassarku-cipok-ezert-mankoval-kell-jarnia.htmlÍme Madonna új pasijahttp://www.life.hu/szeress/20140108-timor-steffens-holland-tancos-madonna-amerikai-popenekesno-uj-pasija.htmlÍgy köszöntötte Madonna az újévethttp://www.life.hu/legykepben/20140103-madonna-popdiva-penisz-alaku-vizipipaval-bucsuztatta-az-oveet-es-koszontotte-az-ujat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.