Cinthya Dictator nehéz időszakon van túl. A sugárkezelés miatt kihullott a haja, ennek ellenére egy impozáns partin csodás hajkoronával jelent meg.

Varga Viktor barátnője a legjobb bizonyíték arra, hogy egy súlyos rákbetegséget is lehet felemelt fejjel, nőiesen viselni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Négy héten keresztül minden nap kaptam sugárkezelést, ami nagyon megviselte a szervezetemet. A fejbőrömön van egy terület, ami jelenleg teljesen kopasz. Bevallom, eddig hajbevarrás-ellenes voltam. Nemrég azonban egy barátnőm elvitt magával egy hajszalonba. Ott a lányok meggyőztek, hogy hajbevarrással remekül pótolhatom a hiányos területeket. Kis csomókat kaptam és a profi munkának köszönhetően olyan, mintha a saját hajam lenne. Egyáltalán nem bántam meg, hogy éltem ezzel a kis trükkel" - magyarázta Cinthya, aki nem tagadja, nehéz időszakon van túl.

„Év végén volt két pokoli hetem. Amikor véget értek a sugárkezelések, visszatért az erőm és regenerálódott a szervezetem. Elmúltak az égési sérülések a nyakamról. Igaz, még nem volt meg a PET CT-vizsgálat, ami kimutatja, hogy végleg elmúltak a daganatok, de úgy érzem, hogy túl vagyok a nehezén" - mesélte Cinthya, aki Viktor oldalán sugárzott a boldogságtól a Story-gálán.