Csodálatos családi fotó Nánási Paliékról

Mici profil fotóművész családi fotó Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője egy különleges hangulatú, fekete-fehér családi fotóval örvendeztette meg rajongóit.

„Ez egy olyan kép, amit szerintem minden családról készíteni kéne. Nagyon érdekesen megmutatja az arcok vonásait és a hasonlóságokat. Valaki ajánlotta, hogy próbáljam ki, és meg is tettem. Szerintem félévente megcsinálom magunkról, mert imádom a hangulatát" – írta oldalán Nánási Pál, ahol megnézhetitek ezt a fantasztikus felvételt, de már kislányukkal kiegészítve. Izgalmas, hiszen ennek a két arcnak a gyönyörű "keveréke" Mici. Nagyon szépen látszik, milyen vonásokat örökölt híres szüleitől.

Forrás: Nánási Pál
Nánási Pál első szexi fotójahttp://www.life.hu/news/20140218-nanasi-pal-fotomuvesz-25-evvel-ezelotti-elso-aktfotoja.htmlA Life.hu sztárszerzője kinyitotta retró fiókját, és kihúzta belőle első (majdnem) akt felvételét. Miből lesz a cserebogár...NewsOrigoNánási szemével a világ: férfiakt kötéllel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140216-nanasi-szemevel-a-vilag-ferfiakt-kotellel.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne ezúttal egy művészi férfiaktot.Nánási PálOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál csókjahttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140214-nanasi-pal-kameraja-szenvedelyes-csokokat-orokitett-meg-csokcsatak.htmlValentin-nap alkalmából szerettem volna egy csókgalériát készíteni a blogra. Ezért a héten megkértem minden utamba eső baráti párt, hogy csókolják meg egymást a kamerám előtt. Nánási PálOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.