Ereszd el a hajam az Oscar után - ilyen göncökben buliztak a sztárok

buli Elton John Oscar 2015 Oscar 2014 Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díjátadó után a világsztárok legtöbbje Elton Johnnál vagy a Vanity Fair partiján folytatta tovább a bulizást. Ide azonban más ruha dukál, mint az Oscar-gálára. Eddig hiányoltuk a színes ruhakölteményeket - lássuk, az afterpartin miben parádéztak a hírességek.

Akik Oscar-szobornak öltöztek

Minden évben van egy-két híresség, aki úgy dönt, hogy aranyba vagy ezüstbe burkolózik. Mi nem különösebben vagyunk ennek a stílusnak a hívei - Miranda Kerrt is igen középszerűvé teszi a fényes, ezüst anyag. És akkor még nem beszéltünk Alicia Quarles szaloncukorruhájáról.

Forrás: AFP

Kinek áll jobban a fényes ruha?

Akik kűrruhában buliztak

Szocsiban imádtuk a koris göncöket, az Oscar-partin már kevésbé. Kate Hudson formás alakjára nem erőltettük volna ezt az egyébként csodaszép Zuhair Murad darabot, de ő még mindig jobban járt, mint Serena Williams...

Forrás: AFP

Kihez passzol jobban a koris stílus?

Akik össszeöltöztek

Persze csak véletlenül, de igen hasonlóra sikeredett Lady Gaga és Olivia Munn partiszettje. Már csak azt kellene eldönteni, kinek áll jobban ez a stílus. Az pedig külön jó lett volna, ha Gaga nem önt a fejére egy fél tégely önbarnítókrémet.

Forrás: AFP

Melyik ruha a csinosabb?

Akik feketében mutogatták magukat

5 perc kellett ahhoz, hogy beleszeressünk Diane Kruger Valentino Couture szettjébe. Első pillantásra nem értettük a színésznő leheletvékony, csupacsipke kreációját, ezt azonban szánjuk-bánjuk. Diane választása egyedi volt és elegáns. Ezúttal pedig Reese Witherspoon is merészebb volt a kelleténél - ezt imádtuk, de a ruhahosszal vannak fenntartásaink.

Forrás: AFP

Melyik fekete ruci csinosabb?

Na végre!

Az afterpartin két hölgyön is megakadt a szemünk: Jennifer Lawrence Dior helyett egy Tom Ford ruhacsodában mutatta meg tökéletes lábait, ami végre egy kis színt vitt a hosszú ruhák tömkelege közé. Evan Rachel Wood pedig egy fenyőzöld Elie Saab Couture ruhát választott - káprázatosan nézett ki!

Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.