A dietetikus tanácsai fogyókúrázóknak

esküvő diéta fogyókúraprogram szántó daniella tanács új élet projekt életmód változtatás menyasszony fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniellának változtatnia kell az étrendjén ahhoz, hogy augusztusi esküvőjére bombaformába kerüljön. Amellett, hogy komoly zsírégető edzéseket végez, arra is oda kell figyelni, miből mennyit eszik. Fekete Kriszta dietetikus jótanácsokkal látta el a fogyni vágyó menyasszonyt, aki az utóbbi napokban kicsit betegeskedik.

Megizzasztottuk a fogyni vágyó menyasszonythttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140228-megizzasztottuk-a-fogyni-vagyo-menyasszonyt-daniellat-spinningre-es-aerobik-orara-vittuk.htmlDaniella, a fogyni vágyó menyasszony mindent megtesz azért, hogy bombaformába kerüljön augusztus 2-ára, esküvője napjára. Ezért a héten nem kíméltük őt - már ami a mozgást illeti.DaniellaFotó: Rostás Bianka/Life.hu"Nem gondoltam, hogy ez ennyire durva..." - Daniella nyeregbe pattanthttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140227-daniella-spinning-edzesen-jart-ahova-elkisertuk-es-elotte-bemelegitest-is-vegeztunk.htmlDaniella fogyni akar! És ezért mindent megtesz! Ezúttal egy spinning edzésre kísértük el őt. Az edzések előtt azonban nagyon fontos a bemelegítés is - ennek helyes módját a Vitalteam szakértői, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás mutatja be.DaniellaFotó: Rostás Bianka/Life.huSzántó Daniella: "Az egymás iránt érzett bizalmunk kiállta a próbát"http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140222-szanto-daniella-az-egymas-irant-erzett-bizalmunk-ki-allta-a-probat.htmlKözeledik az életének nagy napja, amikor kimondja:”Igen!” Szeretné sugárzóan, egészségesen, önmagával elégedetten tenni. Jelentkezett a „Kezdj új életet a Life.hu-val” felhívására, és elhatározta, menyasszonyi ruhája két mérettel kisebb lesz augusztusra, mint amibe most beleférne. Nem a reklámok sugallta szépségideált hajszolja, hanem keresi önmagát. Egy 26 éves lány, aki bízik a szerelmében, a szerelemben.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.