Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó fonott frizura unique ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi tavasztündérré válhatsz, ha elkészíted magadnak ezt a könnyű, kedves hajat. Csak egy kis türelem és kézügyesség kell hozzá!
Ti küldtétek, én megcsináltam: így készül a sajtos mennyországhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140407-hogyan-legyek-jo-no-sajtos-mennyorszag.htmlKaptam egy ínycsiklandozó képet egy csodás sajtos süteményről, és a receptjét azonnal ki akartam próbálni. Az eredményt a videóban láthatjátok :-)Hogyan legyek jó nőOrigoZsírkrétából rúzskréta - így alkosd meg a saját rúzsodat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140403-hogyan-legyek-jo-no-ruzskretat-alkotunk.htmlTudtad, hogy zsírkrétával nemcsak rajzolni lehet, hanem rúzs is készülhet belőle? Bizony, mutatom, hogyan.Hogyan legyek jó nőOrigoTavaszi elegancia - az idei szezonban így legyél csinos!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140403-hogyan-legyek-jono-blog-tavaszi-elegancia-az-idei-szezonban-igy-legyel-csinos.htmlIsmét az egyik kedvenc helyemen jártam, és megnéztem, milyen elegáns ruhák közül tudunk ebben a szezonban válogatni. Nekem nagyon tetszenek, nézzétek csak!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.