öregedés Cannes Mel Gibson The Expendables 3 barbár Cannes-i filmfesztivál szakáll vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál színész hatalmas arcszőrzettel, napbarnította bőrrel fesztiválozott Cannes-ban.

Hol van már a Rettenthetetlen vagy épp a Halálos fegyver című filmek jóképű, sármos sztárja, akinek posztere néhány éve (inkább már évtizede) még a fiatal lányok szobájában lógott? Mel Gibson felett bizony eljárt az idő, ráadásul hatalmas, ősz arcszőrzete sem fiatalítja meg, így sokkal többnek néz ki, mint 58. Az ausztrál színészt úgy tűnik, nem zavarja a kissé barbár külső, boldogan vett részt a cannes-i filmfesztiválon kollégái gyűrűjében.

Mel Gibson, Antonio Banderas és Kellan Lutz Cannes-ban Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Gibson is szerepet kapott A feláldozhatók 3 című akciófilmben olyan hírességek mellett, mint Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harrison Ford és Kellan Lutz. A fenti sztártrióból azért mi inkább csak a középső Banderasszal, illetve a tőle jobbra pózoló Kellan Lutzcal mennénk el randizni.

London Naomi Campbell-lel, Las Vegas Jennifer Lopezzel vágott vissza Cannes-nakhttp://www.life.hu/trend/20140519-naomi-campbell-szupermodell-a-tv-bafta-2014-es-jennifer-lopez-a-billboard-awards-dijatadon.htmlMájus 14-e óta nehéz levenni a szemünket a cannes-i vörös szőnyegről, pedig május 18-án két olyan díjátadóra is sor került, amelyen a sztárok mintha arra törekedtek volna, hogy csak rájuk figyeljünk.Trend--Gigantikus dekoltázzsal állt modellt Lindahttp://www.life.hu/trend/20140518-zimany-linda-dekoltazst-es-hosszu-combokat-villantott.htmlA minap Jude Law-val hírbe hozott Zimány Linda ezúttal bombatestével hívta fel magára a figyelmet. TrendOrigoÍme, a két legmerészebb szerelés Cannes 4. napjábólhttp://www.life.hu/trend/20140518-natasha-poly-es-frederique-bell-feltuno-ruhat-viselt-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA cannes-i filmfesztivál nem csupán a filmek, hanem a gyönyörű hírességek és a csodaszép ruhák seregszemléje is. Ezt azonban mindenki másképp értelmezi. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.