Benyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja megkezdte második kihívásának teljesítését: körbetekeri a Balatont.

Benyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, aki 50. születésnapja előtt minden hónapban egy-egy őrültséget szeretne végrehajtani, a Gerecse 50 túra teljesítése után ezúttal a Balaton körbebringázására készül. A túrát Gabi edzői, a Vitalteam tagjai és a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás három naposra tervezték, amely túra május 29-én indult. 

Forrás: Life.hu

Az útvonal: Siófok - Fonyód - Badacsony - Tihany - Siófok

A táv: 220 km

A Balaton körbetekerése tehát Siófokról indult, a csapat az első éjszakát Fonyódon, az Alfaholiday egyik apartmanházában, míg a második éjszakát Badacsonyban, a Hotel Halászkertben tölti. A harmadik napon a csapat csatlakozik a XIII. Capriolo Tihany túrához - így a túra résztvevőivel együtt fog Gabi Siófokon, a Porecs téri versenyközpontban célba érni.

"Gabi egy csodálatos nő! Már a Gerecse 50 túrán is minden várakozásunkat felülmúlta a teljesítőképessége, amit a múltkori Velencei-tavi Vadkacsa biciklis túrán ismét megmutatott. Szerintem Gabi felkészült a három napos túrára, mi csak kísérni fogjuk őt, a dolgok oroszlánrésze ezúttal is az övé lesz" - mondta indulás előtt edzője, Péter. 

A Life.hu Csajfeszten - amely május 29-től június 1-jéig tart a Corvin közben - Gabi élőben is bejelentkezik, a szombati napon, amikor Szily Nóra a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválsztottaival, Albert Kingával és Szántó Daniellával beszélget a nagyszínpadon.