Nem hiába ő viselte 2013-ban a Victoria's Secret legeslegdrágább fehérneműjét a nagyszabású éves bemutatón. És nem hiába választotta meg őt 2014-ben a Maxim magazin a világ legszexibb nőjének. A 26 éves Candice Swanepoel tényleg gyönyörű, a teste pedig enyhén szólva is irigylésre méltó. Mi a titok?

A klasszikus sovány, fiús modellalkat helyett a dél-afrikai lány formás és szexi. Szerencsére nemrég elárulta, hogyan is edz a mindennapokban. Utánozni ér, mi fogjuk is, épp elég, ha nyár végére ráeszmélünk arra, hogy Candice-féle genetika nélkül mit sem érnek a csodatippek...

Candice nem az a szégyenlős fajta, ha a teste mutogatásáról van szó. A modell szívesen fotózza magát a mindennapokban, és nem egyszer készített már 'belfie'-t, vagyis popsiszelfit. Miután hivatalosan is ő lett 2014 legszexibb nője, a modell a Vogue magazinnak mesélte el, hogyan is csinálja. Saját bevallása szerint a kitörések azok, melyek mindig, minden heyzetben nagyon hasznosak. "Abszolút a kitörés a legjobb gyakorlat. Nemrég, amikor nyaralni voltam, úgy éreztem, alig tettem valamit a testemért. Viszont már 10 kitörés után sokkal jobban éreztem magam. Annyira jó érzés, amikor a gyakorlat végén érzem, hogy alaposan megdolgoztattam az izmaimat!" - lelkendezett a szőkeség a magazinnak.

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel
A Life.hu tippje:

A kitörést mi is imádjuk, olyannnyira, hogy megkértük Balogh Zsolt crosstréning-oktatót, mutassa meg a gyakorlat helyes kivitelezését. Ha végigcsinálnád velünk a tökéletes kitörtéseket, kattints ide!

De nehogy valaki azt higgye, hogy 10 kitörés csodát tesz a testtel! Candice is edz éppen eleget emellett - tavaly meg is mutattuk, hogyan és mennyit végez a másik kedvenc farizomgyakorlatából. Ide kattintva megnézheted, ő hogyan csinálja!

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel

 

Tudtad?

Molnár Andi, a Szombat Esti Láz tökéletes testű táncosa is a kitörésekre esküszik. Ő így csinálja!

Persze nem csak az edzéséről mesélt Candice. A modell azt is elárulta, magas faktorszámú naptejjel óvja bőre szépségét az UV-sugarak ellen, illetve gyakran használ bio olajakat is. A hétköznapokban igyekszik nem sminkelni magát, vagy esetleg feltesz egy szempillaspirált és egy kis arcpirosítót. Szerencsés, hogy neki ennyi is elég - éljen a tökéletes genetika!