Újfajta edzésprogramot talált ki Kamarás Iván, amelynek a lényege, hogy nem kellenek hozzá eszközök, így a gyakorlatok szinte bárhol elvégezhetők. 

Kamarás Iván speciális edzésprogramot forgatott Ács Zoltán sportszakember felügyelete alatt Formabontó néven. Ez nem egy szokványos edzésanyag. Az egész sorozat közvetlen hangvételű, még az esetleges bakikat sem vágták ki belőle - tudta meg a Bors. 

Forrás: Facebook/Kamarás Iván

"Semmiképp sem szeretnék Schobert Norbi babérjaira törni" – szögezte le Kamarás fitneszprogramjának sajtótájékoztatóján.

"Sport nélkül el sem tudom képzelni az életemet. Az elmúlt években volt néhány balesetem, sérülésem, amiket gyógytorna segítségével hoztam rendbe, mert nem akartam megműttetni magam" - nyilatkozta a napilapnak a színész, aki szabadidejében bokszol, jógázik, biciklizik, szörfözik, korcsolyázik és konditerembe is jár. 

"Sokszor nincs időm elmenni sportolni, ezért otthon edzek. Ez adta az ötletet, hogy készüljön egy edzéssorozat azoknak, akik hasonló cipőben járnak, illetve lelkesítve azokat, akik még nem sportolnak" – magyarázta fitneszprogramjának előnyeit a színész.