Balla Eszter megmutatta második kislányát, a mosolygós Adélt

Forrás: Just Creative -
Madách Színház terhesség TV2 Balla Eszter Babavilág Down-szindróma újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Madách Színház bájos színésznője és öt és fél hónapos kislánya a Babavilág vendégei voltak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Balla Eszter második kislánya születése után nem sokkal máris színpadra állt a Poligamy című darabban. A kis Adélnak van egy nővére is, Emma, aki nagyon jól fogadta a kistestvér érkezését. Emma egyébként szintén nagyon igényli édesanyja figyelmét és törődését, főleg a kisbaba születése óta.

Forrás: Just Creative

A szép színésznő arról is beszélt, hogy habár első várandóssága alatt semmi előjele nem volt, Emma Down-szindrómás lett. Kedvese és az egész család támogatásának köszönhetően azonban jól kezelték a váratlan helyzetet.

A teljes interjút alább megnézheted Balla Eszterrel:

A Down-szindrómáról a Life.hu-n

Amikor egy kismama megtudja, hogy Down-szindrómás gyermeke fog születni, ezernyi kérdés merülhet fel benne. Megható az, amikor maguk a Down-kóros emberek válaszolnak neki: nem lesz semmi baj. A videót itt nézheted meg.Nemrég bemutattuk a Down-kóros kislány, Laoshisa és anyukája fotógalériáját. Ők így látják egymást!

Jó hír! Csak egy hetet kell kibírnunk Barátok közt nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-cimu-sorozat-nyaron-csak-egy-hetre-tunik-el-a-kepernyorol.htmlEgy hétig kell csak nélkülözniük a nézőknek a Barátok köztöt. Az előző évektől eltérően mindössze egy hét nyári szünetet tart a népszerű sorozat, július 7 és 11. között.TV + BulvárRTLKLUBMegnémultak a Király testvérekhttp://www.life.hu/bulvar/20140630-megnemultak-a-kiraly-testverek.htmlKirály Linda és Király Viktor is megjelent Zamárdiban vasárnap este a nevükkel hirdetett koncert előtt, mégsem léptek színpadra, helyettük Biga szórakoztatta a közönséget. Mi történt?TV + BulvárOrigoHoppá! Bereczki Zoltán zsűritag leszhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-bereczki-zoltan-szinesz-zsuritag-lesz-a-tv2-sztarban-sztar-kovetkezo-szeriajaban.htmlA Sztárban sztár első szériájának győztese Bereczki Zoltán lett, így joggal ül majd a zsűriasztal mögé, hogy ezúttal ő bírálja az ismert énekesek bőrébe bújt sztárokat.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.