Élj a bűnök városában: helyiségek Sin City módra

film otthon Fehér fekete dekoráció lakberendezés Sin City: A Dame to Kill For
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képregényekből készült filmek világviszonylatban is a legsikeresebb alkotások. Gondolj csak Batmanre, Pókemberre, vagy akár a Sin Cityre - ez utóbbiból a második filmet játsszák a hazai mozikban. Ha te is beleszerettél a Bűnös város monokróm képeibe, különleges világát most te is megteremtheted odahaza. Mutatjuk, hogyan!

A filmre jellemző hangulatot többnyire fényes fekete felületekkel, kevés fehér vagy fémesen csillogó króm kiegészítőkkel teremtheted meg a nappalidban. A legfontosabb az, hogy válassz egy-két mutatós tárgyat égető vörös színben is, ami szinte lángra lobbantja majd a tereket.

Ha hiszed, ha nem, a fürdőszobába is becsempészheted a bűnös város hangulatát. Használj itt is fényes fekete felületeket – talán nem is gondolnád, de már falburkolatot, kádat, csaptelepet is találsz ebben a vészjósló színben. Hogy egy kicsit világosítsd az amúgy általában nem túl nagy helyiséget, használj sok krómot vagy bármilyen fémet – egyre figyelj csak, ezek mind ezüstös csillogásúak legyenek. Az arany vagy a bronz – tehát a meleg fényű fémek – nem passzolnak a Sin City rideg hangulatához.

A gengszterek világához mi sem passzol jobban, mint a koromfekete, szegecselt bőr. Eleganciát, tekintélyt parancsol, bárhol is használod ezt az anyagtípust. A dolgozószobában különösen jól mutatnak ezek a felületek – kanapén, széken, de akár a falra is felkúszhatnak. A lángoló vöröset itt se feledd, de itt is éppen csak jelzésértékkel tüntesd fel őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.