Alanis Morissette is megosztotta a világgal szoptatós fotóját

Forrás: Instagram -
szoptatás Alanis Morissette a szoptatás világhete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus első hetét tette a szoptatás világhetévé a WHO. Több híresség után Alanis Morissette énekesnő pont ebben az időben döntött úgy, hogy megoszt egy intim fotót a világgal.

Az énekesnő szoptatós fotója 2012-ben készült. Amikor megkérdezték tőle, meddig akarja majd szoptatni a kicsit, csak annyit válaszolt, hogy ez a fián múlik majd. "Vannak olyan gyerekek, akik két évesen egyszerűen abbahagyják a szopást, másoknál ez tovább tart, az gyereken múlik. Akkor hagyom abba, amikor a fiam úgy akarja." Arról már nem szólnak a hírek, hogy a három és fél éves kisfia, Ever jelenleg hogy áll a dologhoz.

Forrás: Instagram

8 kritikus pont a szoptatással kapcsolatban

Akad néhány olyan probléma a szoptatás környékén, amiről hallgat a környezet, a kismama meg nem kérdez. Leginkább azért, mert nem ildomos előre „leírni” a szoptatást, a nehézségekkel kapcsolatos félelmek nem népszerűek, így a gyerekágyas anyuka, akinek egyik óráról a másikra kell szembenéznie a feladatokkal. A Life.hu nyolc olyan problémakört gyűjtött össze, amelyek közül egy biztosan minden újdonsült anyukát érint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.