Miss Bum-Bum 2014 - keresik a legszebb brazil popsit

Forrás: Miss Bum Bum Brazil -
Brazília fashion week szépség popsi szépségverseny Miss Bum-Bum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2016-os olimpiára készülő Brazília ismét hazai kuriózumokkal promózza a korrupció miatt nem túl jó hírű országot. Kerek-fenékügyben azonban nincs mutyizás ott sem! 

A kedvezőbb kép kialakulását a legendás popsi-szépségverseny megrendezésétől remélik, amiben van is valami. Ennyi gyönyörű fenék felvonultatása garantáltan képes elterelni a figyelmet az ország hiányosságairól.

Brazil Miss Bum Bum 2014, Brazil fenék szépségverseny Forrás: Miss Bum Bum Brazil

A versenyt azonban nem először rendezik meg, hagyománya van. Idén is 27 gömbölyű fenék indul a versenyen, a győztes idom tulajdonosa pedig nem csekély összeggel, 22 ezer dolárral lesz gazdagabb, miközben biztosan világhírűvé válik a hátsója.

A verseny első körében internetes közönségszavazás alapján válogatják ki a 15 döntőbe került popsit, majd az ősszel "szakmai zsűri" dönt a leggömbölyűbb fenékről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.