A spanyol királyné nem sűrűn mutatkozik vállait kivillantó ruhadarabban – az alábbi fotót elnézve érthető, mi az oka. Nagyon vékony :(

Letícia királyné kapcsán már korábban felröppentek lehetséges anorexiájáról szóló pletykák. Csontos vállait és törékeny karjait elnézve valóban nem megalapozottság nélkül születhettek meg ezek.

Forrás: Northfoto

A spanyol uralkodónő, aki jelenleg épp Mallorcán tölti nyári vakációját családjával, férjével, Fülöp királlyal koktélpartit adott az ország krémjének a spanyol király nyári rezidenciáján, a Marivent-palotában.

Forrás: Northfoto

Az eseményre a fentebb is látható hófehér, félvállas Felipe Varela ruhát húzott, amely akarva-akaratlanul felhívta a figyelmet ijesztően sovány karjaira. Letíciának sosem volt gond a súlyával, mi mégis bőséges étkezéseket és pihenést javasolnánk neki receptre. Hátha a nyaralás alatt sikerül felszednie néhány kilót...

Amikor hízni tűnik lehetetlennek
Letícia királyné családját elnézve valószínűleg soha nem volt napirendi téma a fogyókúra: Erika nevű testvére, aki 2007-ben öngyilkos lett, szintén nagyon vékony alkatot örökölt a szülőktől. Míg egyesek ádáz harcot vívnak a kilók ellen, addig néhányan igazi kínszenvedésként élik meg, hogy nem tudnak hízni: a 35 éves Zoltán ITT beszélt aLife.hu-nak soványságáról, a 19 éves Viki pedigITT osztotta meg hízással kapcsolatos gondjait.